ALL THE TIME - ALL THE WORLD!

SCHRIFTELIJKE VERTALING

Dankzij het internet en de modernste technologieŽn werken we regelmatig samen met vertalers uit de hele wereld. Al uw projecten zullen worden verwerkt met behulp van de bovengenoemde professionele vertaalprogramma’s, die ervoor zorgen dat er een goede samenhang bestaat in het gebruikte jargon voor alle vertaalprojecten gerelateerd aan een bepaalde klant

BEňDIGDE VERTALING

Vanwege verschillen in de wetgeving in sommige EU-landen, bieden we deze service momenteel alleen in Duitsland, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk aan. Als u deze service nodig heeft in een ander land dan hierboven vermeld, neem dan hier contact met ons op voor meer informatie. We kunnen echter niet garanderen dat we uw verzoek kunnen verwerken.

GEVERIFIEERDE VERTALING

- Als u moeite heeft om een ​​beŽdigde vertaler te vinden, of als een beŽdigde vertaler voor een bepaalde taal niet beschikbaar is, kunt u gratis gebruik maken van onze geverifieerde vertalingsdienst - alle documenten worden ondertekend en afgestempeld door ons kantoor. We vertalen het document en bevestigen de juistheid van de vertaling met behulp van de vier stempels die hieronder worden weergegeven. Vervolgens scannen we het document en sturen we het elektronisch naar u op. Indien u dat wenst kunnen we middels extra kosten de originele documenten overal ter wereld laten bezorgen met behulp van koerierbedrijven als UPS, DHL of via de traditionele post.

EXPRESSDIENST 24/7

WILT U STEEDS DE EXPRESS-VERTAALDIENST BESCHIKBAAR HEBBEN? Dames en heren, welkom bij de 24-uurs vertaaldienst van het Europees Vertaalbureau. Voer alsjeblieft de volgende drie basisstappen uit om uw aanvraag snel en eenvoudig in te dienen. We zullen van maandag tot vrijdag binnen 60 minuten contact met u opnemen.

MOEDERTAALSPREKERS

Als u een proeflezing nodig heeft om de kwaliteit van een document te verbeteren en de vertaling meer begrijpelijk, correcter en perfecter te maken, stuurt u ons de bestanden per e-mail toe, dan ontvangt u snel onze offerte. Onthoud dat bij het proeflezen de tekst wordt gecontroleerd op grammaticale fouten, syntaxis- en interpunctiefouten en dat eventuele fouten zullen worden gecorrigeerd. Proeflezen wordt ALTIJD uitgevoerd door moedertaalsprekers. Meestal gebruiken we de functie 'Wijzigingen Opslaan' in Microsoft Word wanneer we correcties uitvoeren.

BIJZONDERE EN ZELDZAME TALEN

Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het vertalen van zeldzame talen, zoals bijvoorbeeld de hieronder vermelde: Abchazisch, Afrikaans, Amhaars, Assamees, Azerbeidzjaans, Baskisch, Bengaals, Birmees, TsjechischDari, FaerŲers, Fijisch Gujarati, Hausa, Hebreeuws, Hindi, IJslands, Indonesisch, Jiddisch, Kasjmiri, Kazachse, Khmer, Koreaans, Koerdisch, Kirgizisch, Laotiaans, Maleis, Maltees, Marathi, Mongools, Montenegrijns, Nepalees, Oekraïens, Oezbeeks, Ossetisch, Oromo, Singalees, Slowaaks, SloveensSomalisch, Spaans, Swahili, Tagalog, Tadzjieks, Tamil, Telugu, Thai, Turks, Turkmeens, UrduVietnamees, Zoeloe en Zweeds. Alle bovengenoemde talen worden binnen 72 uur vertaald! Wij nodigen u van harte uit om met ons samen te werken.