13 vertalers van Khmer werk met ons samen

De gemakkelijkste manier om contact met ons op te nemen is natuurlijk via e-mail. We controleren onze e-mail 24 uur per dag. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via onze NU CONTACT OPNEMEN.

 

Gemiddelde tarieven voor vertaling - en tolkdiensten van en naar Khmer taal

Type Soort vertaling Prijs per woord
Type1 SCHRIFTELIJKE VERTALING 0.10 EUR
Type2 Dringend vertaling 0.11 EUR
Type3 EXPRESSDIENST 24/7 0.12.EUR
Type4 nachtdienst 0.13 EUR
Type5 correctie 0.06 EUR
Type6 TECHNISCHE VERTALING 0.10 EUR
Type7 GEVERIFIEERDE VERTALING 0.10 EUR
Alle bovenvermelde prijzen zijn slechts bij benadering. STUUR NU UW ONLINE AANVRAAG IN we zullen van maandag tot vrijdag binnen 60 minuten contact met u opnemen.

STANDAARD DOCUMENTEN VOOR VERTALING DOWNLOADEN

Hieronder vindt u de verschillende standaard-vertaaldocumenten die op ons werk worden gebruikt. We publiceren ze hier voor u alleen ter informatie en als voorbeeld om te laten zien hoe en wat we vertalen. Gebruik ze niet en kopieer ze niet. WE HEBBEN OPZETTELIJK MEERDERE ERNSTIGE FOUTEN VERWERKT IN DE DOCUMENTEN OM KOPIňRING TE VOORKOMEN.

KH - Khmer

 
Khmer Birth Certificate
Khmerski akt urodzenia (KambodŅa)

We bieden stipt nageleefde leveringstermijnen Dankzij het internet en de modernste technologieŽn werken we regelmatig samen met vertalers uit de hele wereld.

Type Soort vertaling Deadline
Type1 SCHRIFTELIJKE VERTALING naar t 72 uur
Type2 Dringend vertaling naar t 48 uur
Type3 EXPRESSDIENST 24/7 zo vlug mogelijk
Type4 nachtdienst Beschikbaar - Klik hier
Type5 correctie naar t 48 uur

Houd er alsjeblieft rekening mee dat de huidige uiterste leveringstermijnen afhangen van de reeds bestaande opdrachten in wachtrij. Als u uw vertaling dringend wenst te ontvangen houd er dan rekening mee dat wij: binnen 60 minuten e-mails antwoorden van maandag tot vrijdag 08:00 A.M. - 06:00 P.M. , en binnen 120 minuten op feestdagen en 's nachts. Als u onze offerte niet binnen deze tijdslimiet ontvangt, kan dit betekenen dat wij volgeboekt zijn. We bieden in dat geval onze excuses aan dat we u niet kunt helpen.

Snelle, comfortabele, moderne, betrouwbare en professionele, wereldwijde vertaaldiensten

Stuur ons alsjeblieft een e-mail met de te vertalen bestanden meteen bijgevoegd! Geef ons de details voor uw bestelling, laat ons de uiterste levertermijn weten en geef ons alle aanvullende informatie die van toepassing kan zijn.

Raadpleeg alsjeblieft onze prijslijst, Dringend vertaling algemene voorwaarden voor het verstrekken vertaling europees, vertaalbureau, team, personeel, vertalers, samenwerking, bedrijfsprofiel, management, segment naar lk diensten. We hebben de beste prijsaanbieding op de markt, en u kunt echt op onze hulp rekenen, zelfs als u een vertaling nodig heeft van Zoeloe into Punjabi. Dankzij het internet en de modernste technologieŽn werken we regelmatig samen met vertalers uit de hele wereld.

Snelle, comfortabele, moderne, betrouwbare en professionele, wereldwijde vertaaldiensten Probeer onze diensten en word een van onze tevreden klanten.. Vertalingen van de hoogste kwaliteit aan scherpe prijzen!

Dankzij computerondersteunde vertalingen met software zoals SDL Trados, Studio 2011 of Wordfast, kunnen wij u de beste kwaliteit aanbieden voor een redelijke prijs Ė WERELDWIJDE TOLKDIENSTEN0.

  ភាសាខ្មែរ‎

ខ្ខេមរភា គឺជាភាសារបស់ [[ជនជាតិខ្មែរ|ប្រជាជាតិខ្មែរនិងភាសាបាលីបាន​ជួយបង្កើតខេមរភាសា ព្រោះភាសាខ្មែរបានខ្ចីពាក្យច្រើនពីភាសាអស់នោះ ។ ​មានវែងជាងគេនៅលើពិភពលោក ។​ វាជាភាសាមួយដ៏ចំណាស់​ ដែលប្រហែលជាមានដើមកំណើតតាំងតែពី​ ២០០០ ឆ្នាំមុនមកម៉្លេះ ។ ភាសាខ្មែរមានឥទ្ធិពលទៅលើនិង ។ ​ភាសាពីរនេះបានខ្ចីពាក្យជាច្រើន ពីភាសាខ្មែរដែលនាំឲ្យពួកអឺរ៉ុបស្មានថាវានៅក្នុងក្រុមភាសាដូចគ្នា ។ ភាសាថៃ និង ភាសាឡាវគឺជា ឯភាសាខ្មែរស្ថិតនៅ ដែលស្ថិតនៅក្នុងក្រុមភាសាអូស្ត្រូអាស៊ីទិក ជាមួយ និងភាសាវៀតណាម ដែលទាក់ទងភាសាខ្មែរ ​ភស្តុតាងមួយដែលបង្ហាញអំពីការប្រើតួអក្សរខ្មែរ គឺនៅក្នុងសិលាចារឹកវ៉ូកាញ់ វៀតណាមខាងត្បូង​ដែលក្នុងសិលាចារឹកនោះមានចុះកាលបរិច្ឆេទ​ឆ្នាំ ៦១១ ។.

Wij nodigen u van harte uit om met ons samen te werken. We hopen dat u ook een van onze tevreden klanten zult worden. NU CONTACT OPNEMEN hier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

/></span>
													</p>

												<h4 align=